Batavus

Weergegeven:
Sorteer op:
Batavus Bryte sale, Grijs mat 2018 -10%

Batavus Bryte sale, Grijs mat 2018

De Batavus Bryte is het nieuwe topmodel binnen de Batavus stadfietsen. De Bryte is een combinatie va..

€999,00 €899,00


Batavus fiets kopen in Utrecht


Jonico Fietsmegastore is Batavus Premium dealer en Batavus E-bike expert, wat betekent dat Jonico Fietsmegastore de grootste keus in Batavus fietsen en e-bikes beschikbaar heeft. Jonico kan alle modellen van Batavus leveren tegen de scherpste prijs. Wij bieden u zowel lage prijzen als service, aandacht en uitgebreide garantie.Batavus fiets kopen in Utrecht?


U wilt een Batavus fiets aanschaffen in Utrecht? Dan bezoekt u Batavus Premium dealer Jonico Fietsmegastore in De Meern. Wij hebben in onze fietsenwinkel de grootste keus in Batavus fietsen van de regio Utrecht. Of het nu gaat om een stadsfiets, hybridefiets of moederfiets: als u op zoek bent naar een Batavus fiets in Utrecht dan slaagt u bij Jonico Fietsmegastore vrijwel altijd.

Dankzij de gunstige ligging is Jonico Fietsmegastore gemakkelijk te bereiken per fiets, bus of auto. Dit kan vanuit bijvoorbeeld De Meern, Leidsche Rijn, Vleuten, Woerden, Harmelen, Montfoort, Maarssen, Vianen, Houten, Ijsselstein, Nieuwegein. Met de fiets is Jonico gemakkelijk te bereiken vanuit de wijken: Vleuterweide, Veldhuizen, Terwijde, Het Zand, Parkwijk, Langerak, Hoge Weide, Rijnvliet, Grauwaart, Leeuwesteyn, De Wetering, Leidsche Rijn Centrum en Papendorp. De fietsenwinkel van Jonico ligt naast knooppunt Oudenrijn en is dus ook vanaf de A2 en A12 makkelijk te bereiken.


Wanneer u op zoek bent naar een Batavus fiets kunt u bij Jonico Fietsmegastore kiezen uit heel veel verschillende modellen. Het assortiment Batavus fietsen bestaat uit onder andere: Stadsfietsen, Moederfietsen, Transportfietsen, Sportieve stadsfietsen, Hybride fietsen, Elektrische fietsen en fietsen met een snaaraandrijving (Beltdrive).


De Batavus fietsen die bij Jonico Fietsmegastore in De Meern verkrijgbaar zijn, zijn onder andere de Batavus CNCTD., Batavus X-posure, Batavus Mambo, Batavus Old Dutch, Batavus Dinsdag, Batavus Diva, Batavus Milano en Batavus Stream.Neem een kijkje in de Batavus fabriek


Batavus e-bike kopen in Utrecht?


Ook voor een elektrische fiets van Batavus kunt u terecht bij Jonico Fietsmegastore. In de fietsenwinkel in De Meern verkopen wij elektrische fietsen van Batavus met het E-motion systeem of het ION systeem maar ook met Yamaha of Bosch motor. Enkele van de modellen die u kunt kopen in onze fietsenwinkel zijn de Batavus Stream, Batavus Razer, Batavus Milano E-go, Batavus Monaco e-go, Batavus CNCTD. E-go en Batavus Diva E-go. Ook verkopen wij de Batavus Genova E-go en de Batavus Mont Blanc Easy.

Omdat Jonico Fietsmegastore Batavus Premium dealer en Batavus E-bike expert is, kunt u bij ons ook terecht voor de Batavus Donna E-go, Batavus Wayz E-go (alle uitvoeringen) en Batavus Fuze E-go (alle uitvoeringen).

Wij begrijpen dat u een fiets eerst uit wilt proberen. Op onze website www.testbike.nl kunt u een testrit op één van onze testfietsen reserveren. In onze fietsenwinkel hebben wij altijd veel modellen op voorraad. Hoewel het per model verschilt, is het bij Batavus e-bikes vaak mogelijk om te kiezen uit verschillende accucapaciteiten (eventueel tegen meerprijs). Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de accu die het beste past bij uw rijgedrag.

Hier leest u meer informatie over elektrische fietsen van Batavus.


Voordelig een Batavus fiets kopen in Utrecht?


Dan is het zeker de moeite waard eens bij Jonico Fietsmegastore in Leidsche Rijn langs te gaan. Als één van de grootste Batavus dealers van de regio Utrecht kan Jonico Fietsmegastore groot inkopen waardoor Jonico altijd een leuke aanbieding voor Batavus fietsen heeft. Bij Jonico vindt u altijd uw voordelige Batavus. Tevens krijgt u omdat Jonico exclusief Batavus Premium dealer is de aandacht en service die uw Batavus fiets verdient. Kom langs bij Jonico Fietsmegastore in De Meern en misschien fietst u dan direct met uw nieuwe Batavus fiets naar huis!