De nieuwe Gazelle Orange 2017

Posted by Super 15-10-2016 0 Reactie(s) Nieuwe producten,

 

De nieuwe Gazelle Orange 2017

 

De Gazelle Orange is compleet vernieuwd! Na jaren van trouwe dienst heeft Koninklijke Gazelle er voor gekozen deze fiets een complete makeover te geven. Bij de vernieuwing van de Orange heeft Gazelle er voor gekozen om zowel de gewone Gazelle Orange als de elektrische variant van de Orange te vernieuwen. Ons oordeel na de eerste kennismaking met deze nieuwe Gazelle: een zeer geslaagde fiets!

 

De nieuwe Gazelle Orange 2017 fietsen met het nieuwe frame zijn vanaf nu alleen nog verkrijgbaar bij de Gazelle Premium dealers. Ook Jonico Fietsmegastore is Gazelle Premium dealer, wat betekent dat u bij Jonico Fietsmegastore de grootste collectie Gazelle fietsen van de regio Utrecht aantreft en Jonico het gehele assortiment van Gazelle kan leveren. Tevens bent u er zeker van dat een Gazelle Premium dealer met Gazelle geschoold personeel werkt en daarom altijd de juiste kennis in huis heeft om jarenlang fietsplezier te garanderen.

 

Bij het nieuwe frame valt direct op dat de lasnaden veel fraaier afgewerkt zijn dan bij zijn voorganger. Ook heeft Gazelle het frame een stuk stabieler en lichter kunnen maken wat de rijeigenschappen van deze fiets echt fors ten goede komt. De bagagedrager is nu bijvoorbeeld onderdeel van het frame. Dit geeft de fiets niet alleen een hippe en vernieuwende uitstraling, het biedt ook voordelen ten opzicht van zijn voorganger. Doordat de bagagedrager nu onderdeel is van het frame is de fiets een stuk stabieler wanneer hij bepakt is. Dit maakt hem veel beter geschikt voor kinderzitjes of een zware boodschappentas achterop. Bij de elektrische variant is het ons tijdens de eerste testritten opgevallen dat het gewicht van de accu op de bagagedrager bij dit nieuwe model veel prettiger aanvoelt, ook zijn de kabels nu nog fraaier weggewerkt. Ten slotte maakt het nieuwe veringselement in de voorvork, wat een stuk lichter en compacter is dan de eerdere verende voorvork, de fiets aanzienlijk lichter.

 

Het instapmodel in de nieuwe Gazelle Orange 2017 serie is de Orange C7+ Ltd. Deze hippe stadsfiets met 7 versnellingen is voor dames verkrijgbaar in de kleur Premium White en voor heren in de kleur Desert Titanium Grey. De fraaie oranje/koper kleurige velgen geven de fiets een unieke en stoere uitstraling. Het schakelen gaat soepel met de onderhoudsvriendelijke Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en de rollerbrake remmen zorgen ervoor dat u altijd gecontroleerd en veilig tot stilstand komt.

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C7+ Ltd 2017 is 849 euro. Bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 749 euro.

Gazelle Orange C7+ Ltd 2017 dames Premium white 

Gazelle Orange C7+ Ltd 2017 heren Premium white 

 

 

Zoekt u een fiets met net iets meer extra's? Dan is de nieuwe Gazelle Orange C8 2017 iets voor u! Deze fiets is vergelijkbaar met de Orange C7+ Ltd maar dan voorzien van de luxere Shimano Nexus 8 naaf waardoor de fiets net even iets lichter fietst dan de Orange C7+ Ltd. Net als de Orange C7+ Ltd is ook de Orange C8 voorzien van een lichtgewicht verende voorvork, een verende zadelpen en degelijke verlichting met een naafdynamo. De Gazelle Orange C8 is leverbaar in de fraaie kleur Graphite Blue/Desert Titanium.

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C8 2017 is 949 euro. Bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 799 euro.

Gazelle Orange C8 2017 dames Graphite Blue/Desert Titanium 

Gazelle Orange C8 2017 heren Graphite Blue/Desert Titanium 

 

 

 

E-bikes

 

De e-bike collectie van de Gazelle Orange start met de Orange C8 Hfp. Bij deze fiets heeft Gazelle gekozen voor de uiterst betrouwbare Panasonic voorwielmotor. De C8 Hfp heeft naast een rotatiesensor tevens een krachtsensor in de trapas welke zorgt voor een geleidelijke ondersteuning. Dankzij de Magura hydraulische remmen komt u snel en veilig tot stilstand. Standaard levert Gazelle deze fiets met een accu Brons maar tegen meerprijs kunt u kiezen voor een accu Zilver, Goud of Platina voor nog meer kilometers fietsplezier op een enkele accu. De fiets is verkrijgbaar in de fraaie twotone kleurcombinatie Graphite Blue/Desert Titanium. 

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C8 Hfp 2017 is 2199 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 1979 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

Gazelle Orange C8 Hfp 2017 dames Graphite Blue/Desert Titanium 

Gazelle Orange C8 Hfp 2017 heren Graphite Blue/Desert Titanium 

 

 

De topper in de nieuwe Gazelle Orange e-bike collectie is de Orange C7+ Hmb Ltd. Zoals de naam al een beetje doet zeggen is dit een Limited edition. Voor dames levert Gazelle deze e-bike in de kleur Premium White en de herenvariant heeft de kleur Desert Titanium Grey. Zowel het dames- als het herenmodel heeft fraaie oranje/koper kleurige velgen. De fiets is voorzien van de uiterst betrouwbare en krachtige Bosch active line middenmotor. Remmen doet u veilig met de Magura hydraulische remmen en voor meer kilometers fietsplezier met 1 volle acculading heeft u keuze uit 3 accu's. De standaard accu is 300wh en tegen meerprijs kunt u kiezen uit een 400wh of zelfs 500wh accu. 

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C7+ Hmb Ltd 2017 is 2599 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 2339 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

 

Klik hier om de Gazelle Orange C7+ Hmb Ltd 2017 te testen

Gazelle Orange C7+ Hmb Ltd 2017 dames Premium White 

Gazelle Orange C7+ Hmb Ltd 2017 heren Desert Titanium Grey 

 

 

 

Wilt u net even wat meer mogelijkheden met uw versnellingen? Ga dan voor de Gazelle Orange C330. Dankzij de Nuvincy 330 naaf heeft u als het ware een traploos verstelbare naaf met ongekende schakelmogelijkheden. Deze fiets is zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar in de kleur Industry Grey. Remmen doet u veilig met de Magura hydraulische remmen en voor meer kilometers fietsplezier met 1 volle acculading heeft u keuze uit 3 accu's. De standaard accu is 300wh en tegen meerprijs kunt u kiezen uit een 400wh of zelfs 500wh accu. 

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C330 Hmb 2017 is 2699 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 2429 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

Gazelle Orange C330 Hmb 2017 dames Industry Grey 

Gazelle Orange C330 Hmb 2017 heren Industry Grey 

 

 

 

Één van de meest luxe versies van de Gazelle Orange met Bosch middenmotor is de Gazelle Orange C8 Hmb. Deze fiets die zowel in de dames- als herenvariant verkrijgbaar is in de fraaie kleur Siena is standaard voorzien van een lichtlopende Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf. Tevens heeft deze fiets in plaats van het Bosch Intuvia display, welke op de eenvoudigere versies zit, een luxe Bosch Nyon kleurendisplay welke is voorzien van navigatie en heel veel andere fraaie functies. Remmen doet u veilig met de Magura hydraulische remmen en voor meer kilometers fietsplezier met 1 volle acculading heeft u keuze uit 3 accu's. De standaard accu is 300wh en tegen meerprijs kunt u kiezen uit een 400wh of zelfs 500wh accu. 

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C8 Hmb 2017 is 2999 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 2699 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

Gazelle Orange C8 Hmb 2017 dames Sienna 

Gazelle Orange C8 Hmb 2017 heren Sienna 

 

 

 

Het paradepaardje uit de stal van Gazelle is deze Gazelle Orange CX 2017. Deze fiets is standaard voorzien van de luxe Nuvincy N380 Harmony Automatic naaf welke elektronisch schakelen mogelijk maakt. Zowel de dames- als herenvariant wordt geleverd in de kleurcombinatie Eclipse Black/ Grace Silver. Remmen doet u veilig met de Magura hydraulische remmen en voor meer kilometers fietsplezier met 1 volle acculading heeft u keuze uit 3 accu's. De standaard accu is 300wh en tegen meerprijs kunt u kiezen uit een 400wh of zelfs 500wh accu. 

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange CX Hmb 2017 is 3299 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 2969 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

Gazelle Orange CX Hmb 2017 dames Eclipse Black/Grace Silver 

Gazelle Orange CX Hmb 2017 heren Eclipse Black/Grace Silver 

 

 

 

Bij Jonico Fietsmegastore zijn wij al jaren fan van de krachtige Shimano Steps motor welke al bijna 2 jaar gemonteerd wordt op de populaire Trek elektrische fietsen. Vanaf modeljaar 2017 heeft Koninklijke Gazelle ook gekozen om deze zeer betrouwbare en lichtgewicht motor op enkele e-bikes te monteren. Het instapmodel hiervan is de Orange C7 Hms 2017 welke voor zowel dames- als heren leverbaar is in de fraaie kleur Industry Grey. Tevens is er in het damesmodel een tweede kleur en dat is de kleur Morning Grey. Remmen doet u veilig met de onderhoudsvriendelijke Shimano rollerbrakes en dankzij de Nexus 7 versnellingsnaaf heeft u altijd de juiste versnelling. Voor meer kilometers fietsplezier met 1 volle acculading heeft u keuze uit 2 accu's. De standaard accu is 400wh en tegen meerprijs kunt u kiezen uit een 500wh accu. 

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C7 Hms 2017 is 2649 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 2369 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

Gazelle Orange C7 Hms 2017 dames Industry Grey 

Gazelle Orange C7 Hms 2017 heren Industry Grey 

 

 

 

De meest luxe variant van de nieuwe Gazelle Orange e-bike lijn met Shimano Steps middenmotor is de Gazelle Orange C8 Hms 2017. Deze fraaie fiets is standaard voorzien van een Shimano Nexus 8 Di2 elektronische schakeling en daarbij kunt u zelf kiezen of u graag handmatig schakelt met knopjes of dat u de fiets automatisch wilt laten schakelen op basis van uw trapfrequentie. De fiets is zowel in de dames- als in herenvariant verkrijgbaar in de schitterende kleur Graphite Blue/Desert Titanium. Remmen doet u veilig met de krachtige Magura hydraulische remmen en dankzij de Nexus 8 versnellingsnaaf heeft u altijd de juiste versnelling. Voor meer kilometers fietsplezier met 1 volle acculading heeft u keuze uit 2 accu's. De standaard accu is 400wh en tegen meerprijs kunt u kiezen uit een 500wh accu.

 

De adviesprijs van de Gazelle Orange C8 Hms 2017 is 2949 euro maar bij Jonico Fietsmegastore is deze fiets verkrijgbaar voor 2649 euro inclusief gratis het meest uitgebreide servicepakket Goud.

Gazelle Orange C8 Hms 2017 dames Graphite Blue/Desert Titanium 

Gazelle Orange C8 Hms 2017 heren Graphite Blue/Desert Titanium 

 

Bekijk hier de complete Gazelle Orange 2017 collectie en breng een bezoek aan Jonico Fietsmegastore in De Meern (Utrecht).

 

Wilt u een keer een Gazelle Orange uitproberen? 

Klik hier voor alle Gazelle Orange E-bike testfietsen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens binnen te lopen in onze Fietsmegastore.