Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

High Speed E-bike helmen verkrijgbaar bij Jonico

Posted by Vincent 15-12-2016 0 Reactie(s) Nieuwe producten,

Cratoni Vigor High Speed E-bike/Speed Pedelec helmen verkrijgbaar bij Jonico Fietsmegastore

 

 

High Speed E-bike/Speed Pedelec Helm

 

Vorige week maandag meldde de NOS dat de zogenoemde Speed Pedelec helmen, die vanaf 1 januari verplicht zijn voor berijders van High Speed E-bikes, pas vanaf half februari 2017 te verkrijgen zouden zijn. Dit zou betekenen dat u op een High Speed E-bike/Speed Pedelec van 1 januari tot half februari met een motor/brommerhelm moet fietsen! Wij begrijpen dat u dit niet wilt. Omdat veiligheid bij Jonico hoog in het vaandel staat, hebben wij al zolang als wij 45 km/h E-Bikes verkopen de Cratoni Vigor in het assortiment.

 

De Cratoni Vigor is ontwikkeld door het Duitse bedrijf Cratoni, een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sporthelmen. Het is een carbon fiber helm die voldoet aan het ECE-R 22.05 keurmerk (de Europese norm voor motorhelmen) en dus uitermate geschikt is voor snelheden t/m 45 km/h. De helm is echter een stuk lichter dan de traditionele integraal helm. Ook doet hij qua ventilatie, dankzij de 6 ventilatie gaten, meer denken aan een racefietshelm dan aan een brommer- of motorhelm. Dit is een van de grote pluspunten van de Cratoni Vigor. In vergelijking met een brommer- of motorfietsberijder is een fietser veel actiever bezig. De ventilatiegaten zorgen voor goede luchtcirculatie in de helm waardoor u niet overmatig gaat zweten, iets wat bij een normale motor- of brommerhelm wel gebeurt. Mocht u toch gezweet hebben dan kan het binnenwerk worden verwijderd en los worden gewassen. 

 

Het sportief vormgegeven vizier kan worden vervangen door getinte varianten en is bewerkt met een anti-kras- en anti-condenslaag waardoor u altijd goed zicht heeft. U kunt het vizier makkelijk verstellen en ook helemaal verwijderen. Het gehele hoofd wordt beschermd door de Cratoni Vigor. Doordat de helm helemaal over de oren valt heeft u geen last van de ruis die normaal gesproken optreedt bij hogere snelheden. De sluiting van de helm is gemakkelijk met 2 vingers te openen en dus uiterst gebruiksvriendelijk.

 

Al met al kan de Cratoni Vigor omschreven worden als een zeer gebruikvriendelijke, strak vormgegeven en goed geventileerde fietshelm die goede bescherming biedt voor berijders van High Speed E-bikes/Speed Pedelecs.

 

Bij Jonico Fietsmegastore is de helm verkrijgbaar in de volgende maten (hoofdomtrek):

 

Klik hier voor alle helmen bij Jonico Fietsmegastore

 

 

Bent u geïnteresseerd in de Cratoni Vigor of wilt u meer informatie over High Speed E-bike/Speed Pedelec helmen? U bent van harte welkom in onze fietsenwinkel in De Meern (Utrecht). In de grootste fietsenwinkel van de regio Utrecht staan onze medewerkers klaar om u te helpen met bepalen welk product het beste bij uw wensen past.