Jonico Vleuten is verhuisd naar De Meern

Posted by Super 30-05-2016 0 Reactie(s) Jonico Nieuws,

 

Om onze service en kwaliteit in de toekomst nog beter te kunnen waarborgen hebben wij besloten om Jonico Servicecenter Vleuten per 5 Juli 2016 te verhuizen naar de Strijkviertel 35A in De Meern (bij Jonico Fietsmegastore). Op deze manier hebben wij zowel onze winkel als onze werkplaats onder één dak waardoor wij u veel beter van dienst kunnen zijn.

 

Wat betekent dit voor u:

 

*t/m 25 Juni kunt u nog terecht voor reparaties bij ons servicecenter in Vleuten
*Van 28 Juni t/m 2 Juli 2016 is onze werkplaats in Vleuten gesloten vanwege de verhuizing
*Vanaf 5 Juli 2016 draait onze werkplaats weer op volle kracht op onze nieuwe locatie in De Meern

 

De adresgegevens voor onze werkplaats vanaf 5 Juli 2016 vindt u hier:

 

Jonico Werkplaats De Meern
Strijkviertel 35A    
3454 PJ De Meern (naast Gamma De Meern)

 

Gratis parkeren voor de deur!

 

T: 030-6368802  
megastore@jonico.nl    

 

Fiets kapot? Kom vanaf 5 Juli 2016 langs bij onze werkplaats in De Meern en wij zorgen voor een leenfiets*, heeft u een fiets bij Jonico aangeschaft dan is het gebruik van een leenfiets zelfs kosteloos!

 

Kleine reparatie? 

Bij ons filiaal in De Meern streven wij er na om kleine reparaties binnen één werkdag weer klaar te hebben, helaas lukt dit door diverse factoren en tijdens drukte niet altijd. Bel ons even voordat u langs komt op 030-6368802 om te horen of er voldoende ruimte beschikbaar is in de werkplaats.

Lukt de reparatie niet direct dan staat er een leenfiets voor u klaar*,  heeft u een fiets bij Jonico aangeschaft dan is de leenfiets zelfs kosteloos!. Ook dat is de Jonico Fietsplezier garantie!

 

Groot onderhoud en servicebeurten?

Bij groot onderhoud en service/onderhoudsbeurten van fietsen adviseren wij u vooraf telefonisch een afspraak in te plannen op 030-6368802 zodat uw fiets tijdens drukte zo snel mogelijk weer klaar staat. Als u zonder afspraak een fiets langs brengt voor groot onderhoud of een onderhoudsbeurt dan is de wachttijd helaas een stuk langer als dat er vooraf een afspraak is ingepland. 

 

*Leenfietsen beschikbaar zolang de voorraad strekt, heeft u een fiets bij Jonico aangeschaft dan is de leenfiets zelfs kosteloos.