Stem en win een fiets!

Posted by Vincent 28-11-2017 0 Reactie(s) Jonico Nieuws,

Win een Cortina Milo bij Jonico Fietsmegastore Utrecht

 

 

Wij zijn genomineerd om Tweewielerwinkel van het jaar 2018 te worden! Zoals u wellicht in onze winkel heeft ervaren, zien wij het als onze missie om iedere klant aan zijn of haar gedroomde fiets te helpen. Of het nu gaat om een stadsfiets, mountainbike of racefiets en ongeacht het budget; wij proberen altijd voor iedereen de best passende fiets te vinden om deze vervolgens aan te bieden voor de scherpste prijs en met de beste service. U kunt zich voorstellen dat het winnen van een publieksprijs als de Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing een enorme blijk van waardering voor ons zal zijn! Wij willen dan ook graag goed scoren bij de verkiezing. U kunt ons hierbij helpen!

 

 

Win een Cortina Milo!

 

 

Win een fiets!

 

Wij verloten een Cortina Milo in de kleur Grayed Jade! Deze zeer populaire damesfiets met voordrager is uitgerust met 3 versnellingen en unieke jasbeschermers. Speel gauw mee en misschien bent u binnenkort eigenaar van deze robuuste fiets!

 

 

Hoe speel ik mee?

 

 1. Like onze Facebook pagina

 

2. Breng je stem uit

De Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing is een publieksprijs. Dit betekent dat u bepaalt wie wint! U kunt ons helpen door ons een rapportcijfer te geven voor:

  • Klantvriendelijkheid
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Assortiment
  • Kennis van de medewerkers. 

Ga naar onze stempagina om uw stem uit te brengen: www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/jonico 

 

3. Let op: bevestig uw stem door op de bevestigingslink te klikken. U ontvangt deze in een email (alleen na het bevestigen van de stem in uw mail maakt u kans op de Cortina fiets).

 

4. Plaats een screenshot van het bevestigingsscherm in een reactie onder ons Facebook bericht over de Tweewieler van het jaar verkiezing

 

5. Deel ons Facebook bericht over de Tweewieler van het jaar verkiezing

 

De Cortina Milo wordt verloot na afloop van de Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing.

 

 

 

 

 

Stem op Jonico voor de Tweewielerwinkel van het jaar 2018 verkiezing