Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Uw QWIC dealer in Utrecht

Posted by Vincent 29-07-2018 0 Reactie(s) Jonico Nieuws,

 

QWIC ebike kopen Utrecht Jonico

 

 

Ook voor uw elektrische fiets van het Nederlandse merk QWIC kunt u sinds enkele maanden terecht bij Jonico Fietsmegastore in Utrecht. Jonico is een gecertificeerde QWIC dealer en servicepunt, wat betekent dat u bij ons terecht kunt voor aanschaf, service en onderhoud. In onze winkel in De Meern (Utrecht) kunt u de verschillende modellen van QWIC komen bekijken. Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar uw ideale fiets. Omdat u zich vanzelfsprekend goed wilt oriënteren kunt u, wanneer u geïnteresseerd bent in een model, altijd kosteloos een proefrit maken.

 

 

QWIC dealer Utrecht Jonico Fietsmegastore

 

 

Over QWIC

 

QWIC is een Nederlandse fabrikant van duurzame elektrische fietsen. Vanuit het kantoor in Amsterdam worden ieder jaar innovatieve modellen vanaf scratch ontworpen die altijd weer een plezier zijn om te mogen berijden. De handgemaakte frames vormen samen met de hoogwaardige componenten een sterke en degelijke elektrische fiets. Sterke kracht van QWIC is dat de modellen naast handig in gebruik ook erg stijlvol zijn. De combinatie van vooruitstrevende technieken, moderne gadgets en een mooie look bezorgt QWIC keer op keer vele prijzen en goede reviews.

 

Zo heeft de Telegraaf de QWIC Premium N7.1 uitgeroepen tot beste elektrische fiets tot €2250,-. De fiets werd geprezen om zijn goede stabiliteit, krachtige ondersteuning en goede rijeigenschappen. Ook de ANWB vindt deze QWIC een prijswinnaar. In de Kampioen van mei 2017 roept zij de fiets uit tot 'Beste elektrische fiets met voorwielmotor van 2017'. Het testpanel prijst onder andere de grote actieradius, de krachtige ondersteuning, de nette afwerking, het stevige ringslot en de geïntegreerde verlichting. Al met al noemen zij het 'de beste elektrische fiets voor in de stad'.

 

Bent u geïnteresseerd in een QWIC of een andere elektrische fiets? Kom eens langs bij Jonico Fietsmegastore in De Meern (Utrecht) en laat u verrassen door het ruime assortiment!

 

 

 

Jonico Fietsmegastore QWIC dealer Utrecht

Tags: QWIC