Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Steeds meer 2018 modellen leverbaar

Posted by Vincent 12-09-2017 0 Reactie(s) Jonico Nieuws,

2018 modellen fietsen Jonico Fietsmegatore

 

Meer en meer 2018 modellen verkrijgbaar bij Jonico Fietsmegastore Utrecht

 

Hoewel het net september is, vindt u in onze fietsenwinkel in De Meern (Utrecht) al veel fietsen uit de 2018 collectie van merken als Gazelle, QWIC, Stromer, Cube, Cannondale, Trek, Riese & Müller, Batavus, Cortina, Urban Arrow en Jongerius Handmade Bicycles. Veel van deze modellen zijn ook al op onze website te bekijken. Selecteer hieronder een categorie of klik hier om alle 2018 modellen te bekijken:

 

 

In onze ruime winkel in De Meern (Utrecht) hebben wij veel modellen staan om te bekijken en uit te proberen. Ons vakkundig personeel staat klaar om u te helpen met het vinden van uw perfecte fiets. Kom eens langs voor gratis en vrijblijvend advies!

 

 

Uitgelicht

 

Gazelle CityGo 2018

 

Gazelle CityGo 2018 bij Jonico Utrecht

 

De Gazelle CityGo is dé nieuwe robuuste stadsfiets. Het degelijke frame met geïntegreerde verlichting heeft een moderne uitstraling en kan tegen een stootje. Al je bagage kun je gemakkelijk meenemen op de stevige achterdrager. Optioneel kun je ook een bijpassende voordrager laten monteren. Met de twee sloten (ringslot + kettingslot) kunt u de fiets overal goed vastzetten. Ook heb je geen gedoe meer met lampjes, zowel het voor- als het achterlicht wordt namelijk gevoed door de naafdynamo. Kortom, de CityGo is perfect om dagelijks comfortabel naar je werk, school, sportclub of de bioscoop te fietsen.

 

De Gazelle CityGo 2018 is bij Jonico verkrijgbaar met 1 of 3 versnellingen. Bent u geïnteresseerd in de Gazelle CityGo? U bent van harte welkom in onze Fietsmegastore om de verschillende uitvoeringen te bekijken en uit te proberen.

 

Jongerius Strong E-bike 2018

 

Jongerius Strong Transport E-bike 2018

 

De Jongerius Strong, dé robuuste transportfiets van dit moment, is vanaf de 2018 collectie ook te verkrijgen als E-bike. De high-end elektrische transportfiets is voorzien van een betrouwbare Shimano Steps middenmotor met een 400wh accu en 3 ondersteuningsstanden. Het Selle Royal Drifter zadel geeft u extra veel comfort tijdens het fietsen. Doordat de afneembare voordrager niet meestuurt, rijdt de fiets uiterst stabiel. Het display is gemakkelijk afneembaar zodat de kans op diefstal een stuk kleiner is. 

 

De in Nederland ontworpen en geproduceerde fiets heeft onder andere 3 lagen extra sterke poedercoating lakwerk, extra sterke spaken en velgen en de meeste onderdelen zijn onderhoudsvriendelijk in rvs of aluminium uitgevoerd. Dankzij de 7 versnellingen fietst u altijd comfortabel en de Shimano Rollerbrake remmen zorgen dat u gecontroleerd en veilig tot stilstand komt. Ook wanneer de fietst bepakt is met bagage en/of kinderzitjes is het dankzij de duwhulp geen probleem om een ondergrondse fietsenstalling uit te komen. Deze duwhulp laat uw fiets met 1 druk op de knop uit zichzelf tot 6 km per uur rijden.


De brede fat-tire banden geven u extra veel comfort en beschermen u tegen lekke banden. De spaken zijn extra dik zodat de fiets goed zware belasting kan. Als optie kunt u onder andere kiezen voor een zadel op stang om uw kinderen te vervoeren. Dankzij de bevestigingspunten op het frame is deze binnen enkele minuten gemonteerd op uw Jongerius Strong E-bike.

 

Dankzij de ruime afstand tussen het zadel en het stuur is de Jongerius Strong E-bike ook ideaal om als elektrische moederfiets te gebruiken. Een voor- en achterzitje kunnen gemakkelijk gemonteerd worden en zelfs dan kunt u nog bagage meenemen op het voorrek.

 

De Jongerius Strong E-bike is verkrijgbaar in twee kleuren: Grey Mat en Just Blue Mat. Bent u geïnteresseerd in deze elektrische transportfiets? Kom eens langs in onze fietsmegastore in De Meern (Utrecht)!