Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nu ook uw Urban Arrow Dealer

Posted by Vincent 26-10-2018 0 Reactie(s) Jonico Nieuws,

Urban Arrow Elektrische Bakfiets bij Jonico Utrecht

 

 

Nu ook uw Urban Arrow dealer in Utrecht

 

Ook voor Urban Arrow elektrische bakfietsen kunt u sinds enige tijd terecht bij Jonico Fietsmegastore Utrecht. Urban Arrow is hét merk als het gaat om elektrische bakfietsen. De combinatie van Nederlands design en moderne technologie maakt de fietsen vooruitstrevend op het gebied van urban mobility. De geheel naar wens aan te passen bakfietsen zijn een uitstekend alternatief voor korte autoritten in zowel de stad als daarbuiten. Niet voor niets ruilen steeds meer mensen de tweede auto in voor een Urban Arrow. Je vliegt over de fietspaden naar je bestemming. Parkeerproblemen zijn ook verleden tijd, u zet hem gewoon op de stoep.

 

 

Jonico Fietsmegastore Utrecht Urban Arrow Dealer

Probeer onze testfiets een dag of een weekend uit

 

 

Urban Arrow Family

 

De Family is het populairste model van Urban Arrow. De bakfiets is strak ontworpen en heeft elektrische trapondersteuning. Het aluminium frame maakt de fiets onverwacht licht en wendbaar. Ideaal om je makkelijk door het verkeer te bewegen. De luxe traploze versnellingsnaaf zorgt ervoor dat u onder alle omstandigheden in de perfecte versnelling kunt fietsen. Daarnaast is de bakfiets uitgerust met rollerbrakes. Dit is een anti-blokkeer rem waarmee u gecontroleerd en veilig tot stilstand kunt komen. 

 

 

Urban Arrow Family Jonico Utrecht

De Family is het populairste model van Urban Arrow

 

 

De veilige rollerbrakes zijn niet het enige waar aan gedacht is. In de robuuste en stootvaste diepe EPP-bak (EPP is het materiaal wat gebruikt wordt voor de binnenkant van een motorhelm) zitten de kinderen lager dan bij andere bakfietsen. Hierdoor ligt het zwaartepunt van de fiets dichter bij de grond, wat resulteert in optimale grip. Met driepuntsgordels zijn de kinderen veilig in te snoeren. Het bestuurdersgedeelte is zo ontworpen dat de bestuurder altijd met de voeten bij de grond kan maar wel goed rechtop zit. Zo kunt u comfortabel zitten en heeft u tegelijkertijd goed zicht op de weg. De sterke verlichting wordt door de accu gevoed en is met uw duim gemakkelijk aan en uit te zetten. Zo bent u altijd goed zichtbaar.

In de elektrische bakfiets kunt u standaard twee kinderen meenemen. Als optie kunt u een extra bankje met gordel laten plaatsen waar een derde kind op plaats kan nemen. Als u een vierde kind wilt meenemen kunt u een bagagedrager met Yepp Maxi zitje laten monteren. Kinderen kunnen vanaf drie maanden meegenomen worden in de Family. Hiervoor heeft Urban Arrow een geveerde Maxi Cosi adapter ontwikkeld. Zo ligt uw kind ook op de meest hobbelige wegen comfortabel. De Maxi Cosi adapter en het extra bankje kunnen niet tegelijkertijd gemonteerd worden. Er is ruimte voor een van de twee.

 

 

Urban Arrow Family elektrische bakfiets Jonico Utrecht

In de bak van de Urban Arrow Family is plaats voor maximaal 3 kinderen

 

 

Elektrische bakfiets met Gates Beltdrive

 

Uniek bij Jonico Fietsmegastore is dat wij de Urban Arrow Family kunnen leveren met Gates Carbon Belt Drive. Hoewel de fiets door de versnellingsnaaf en rollerbrakes al weinig onderhoud nodig heeft, is het toch nodig om geregeld de ketting te spannen. Met een Gates Belt Drive heeft u hier geen last van omdat deze niet gespannen hoeft te worden. Daarnaast gaat hij 4 tot 5 keer langer mee dan een ketting. Omdat de Gates snaar niet gesmeerd hoeft te worden is hij ook een stuk schoner. Zo loopt uw fiets tegen een kleine meerprijs stiller, schoner en altijd even soepel.

 

 

Vrijblijvend testen

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom langs in onze fietsenwinkel in De Meern (Utrecht) en stel al uw vragen aan onze vakkundige medewerkers. Zij zullen u onder het genot van een kopje koffie of thee graag vrijblijvend adviseren. Omdat het belangrijk is om de fiets te testen voordat u een beslissing maakt, kunt u bij Jonico vanzelfsprekend kosteloos een proefrit maken. Kijk voor meer informatie op www.testbike.nl.

 

 

Urban Arrow Family testen bij Jonico Utrecht

Test kosteloos een dag of weekend onze Urban Arrow Family testfiets

 

 

Klik voor alle Urban Arrow modellen