Uw Stromer dealer in Utrecht

Posted by Vincent 02-09-2017 0 Reactie(s) Jonico Nieuws,

 

Stromer speed pedelec kopen Utrecht

 

 

Op zoek naar 'The Swiss driving experience'? Uw Stromer speed pedelec dealer in het midden van het land is natuurlijk Jonico Fietsmegastore! In onze fietsenwinkel in Utrecht kunt u verschillende speed pedelecs van Stromer bekijken en vergelijken. Ons vakkundig personeel geeft u graag persoonlijk advies om zo samen met u uw ideale fiets te vinden. Vanzelfsprekend kunt u kosteloos een proefrit maken op een van onze testmodellen.

 

 

Stromer dealer Utrecht Jonico Fietsmegastore

 

Ook voor service en onderhoud aan uw Stromer kunt u terecht in onze werkplaats in De Meern (Utrecht). Als gecertificeerd Stromer dealer zullen onze gediplomeerde monteurs uw fiets met zorg onderhouden. Klik hier voor meer informatie over de werkplaats.

 

 

Over Stromer

 

Stromer is een Zwitsers fietsenmerk dat eersteklas innovatieve speed pedelecs produceert. De stijlvol vormgegeven fietsen zijn uitgerust met de modernste technologie en zijn op dit moment ongeëvenaard. Zowel qua rijeigenschappen als qua design staan de modellen van Stromer op dit moment bovenaan. Als u comfortabel en in stijl lange afstanden wilt afleggen dan is een speed pedelec van Stromer dé keuze.

 

Al vanaf het eerste model in 2009 staat Stromer bekend om zijn kenmerkende design gecombineerd met ongekende kracht. Toen zij in 2014 de eerste digitally connected e-bike lanceerde, waarbij de eigenaar via de Stromer app op zijn telefoon in verbinding met de fiets staat, werd Stromer de onbetwiste marktleider. Sindsdien is Stromer niet meer weg te denken uit de milieuvriendelijke-mobiliteitsbranche. Ook het productieproces probeert Stromer zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Zo wordt de hele fabriek in Zwitserland door zonnepanelen van stroom voorzien. Ook alle accu's worden met deze zonne-energie opgeladen.

 

Op dit moment zijn er 4 verschillende Stromer modellen te verkijgen: de ST1, de ST1 X, de ST2 en de ST2 S. De collectie begint bij de ST1. Deze Stromer is ideaal voor middellange woon- werkverkeer afstanden. Wilt u een grotere actieradius en bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw telefoon met uw fiets te verbinden? Dan kunt u gaan voor de ST1 X. Een stapje hoger vinden we de ST2, die een sterkere motor heeft dan de ST1 X. Ook is de voorvork van de ST2 gemaakt van carbon in plaats van van aluminium. Het absolute elitemodel van Stromer is de ST2 S. Deze stijlvolle krachtpatser blinkt uit in echt alles. Denk bijvoorbeeld aan de elektronische schakelgroep Shimano Di2, de 1600 Lumen koplamp of de 983 Wh accu. 

 

Stromer ST2 S Jonico Fietsmegastore Utrecht

Stromer ST2 S

 

Geïnteresseerd in een Stromer of een andere speed pedelec? Bij Jonico Fietsmegastore in De Meern (Utrecht) helpen wij u graag met het vinden van uw ideale fiets. Kom eens langs en laat u verrassen door het grote assortiment!

 

Tags: Stromer