Grootste Trek dealer van de Regio Utrecht

Posted by Super 23-09-2016 0 Reactie(s) Fietsnieuws,

 

 

Trek Bicycle Corporation (vaak afgekort tot Trek) is de grootste fietsenproducent van de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar Trek in 1976 is gestart. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen.


Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Trek Bicycle Corporation voert niet alleen het merk Trek, ook Gary Fisher, Bontrager, Klein, Villiger en Diamant zijn onderdeel van het bedrijf. Door de grote verscheidenheid aan producten en de constante doorontwikkeling is Trek wereldwijd marktleider op het gebied van fietsen. In totaal worden de fietsen, onderdelen en accessoires van Trek in meer dan 90 landen verkocht.

 

Trek betekent tocht/reis. Dit komt uit het Afrikaans en is afgeleid van het Nederlands.

 

Jonico Fietsmegastore is één van de grootste Trek dealers en daarom Trek Platinum dealer, dit betekent dat u bij Jonico Fietsmegastore de grootste keus in Trek fietsen vindt. Het assortiment Trek fietsen wat verkrijgbaar is bestaat uit: Racefietsen, Mountainbikes, Hybrides, Crosshybrides, Fitnessbikes maar ook Stadsfietsen, E-bikes en Highspeed e-bikes. Naast de Trek fietsen vindt u bij Jonico Fietsmegastore een ruime keus in Trek accessoires zoals: Bidonhouders, Bidons, Fietscomputers, Pompen en nog veel meer om uw Trek fiets compleet te maken.

 

U bent van harte welkom in onze megastore in De Meern (Utrecht) waar onze medewerkers u graag vrijblijvend uitgebreid adviseren.

 

Bekijk hier de collectie Trek fietsen