Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Cratoni

Er zijn geen producten van dit merk.
Cratoni Vigor Highspeed E-bike/Speed Pedelec helm kopen?


Jonico Fietsmegastore is de grootste highspeed e-bike/speed pedelec verkoper van de regio Utrecht. Omdat veiligheid bij Jonico hoog in het vaandel staat, hebben wij natuurlijk ook hoge kwaliteit helmen in ons assortiment. Bij hoge snelheden (tot 45 km/h) is het dragen van een goede helm van groot belang. De Cratoni Vigor is de beste highspeed e-bike/speed pedelec helm op de markt. De helm voldoet aan het ECE-R 22.05 keurmerk, het Europese keurmerk voor motorhelmen. Ondanks dat de helm gekeurd is als motor/brommer helm is de Cartoni Vigor uiterst licht en voelt hij dankzij de 6 ventilatiegaten qua ventilatie meer als een racefiets helm. Dit maakt het een erg prettige helm voor op de highspeed e-bike/speed pedelec. Door het dragen van de Cartoni Vigor helm bent u verzekerd van de beste valbescherming.


De Cratoni Vigor is ontwikkeld door het Duitse bedrijf Cratoni, een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sporthelmen.