Testbike

Testbike

E-bike of racefiets testen bij Jonico Fietsmegastore

 

E-bike testen

Wij begrijpen dat de keuze tussen bijvoorbeeld de verschillende ondersteuningsssystemen van e-bikes lastig kan zijn. Om de beste keuze te kunnen maken is het belangrijk dat u het verschil tussen de systemen goed begrijpt en vooral goed heeft ervaren. De beste manier om erachter te komen of een fiets bij u past is immers door de fiets te testen. Natuurlijk kunt u een elektrische fiets altijd op onze indoor testbaan of voor onze Fietsmegastore testen. Dit is echter vaak niet voldoende om de fiets echt goed te ervaren. Om deze reden heeft Jonico Fietsmegastore het concept Testbike.nl gelanceerd. Op Testbike.nl zijn 11 van de populairste elektrische fietsen geplaatst die u kunt reserveren voor een dag- of weekendtest. Op deze manier kunt u de fiets eens echt grondig testen.

Bij serieuze interesse is het kosteloos om een e-bike een dag of weekend te testen.


Racefiets testen

Ook wanneer u op zoek bent naar een racefiets kan de keuze moeilijk zijn. Heeft u echt die betere schakelgroep nodig, heeft een damesmodel echt veel voordelen of is een racefiets überhaupt iets voor u? Op Testbike.nl zijn 6 van de populairste racefietsen te reserveren om een dag of weekend te testen. Zo kunt de fiets uitgebreid ervaren en een betere keuze maken. 

Voor racefietsen zijn er kosten verbonden aan een dag- of weekendtest. Dit bedrag krijgt u volledig retour als u binnen 3 maanden na de testrit een fiets bij Jonico aanschaft.

Dag test racefiets: €39
Weekend test racefiets: €49
Iedere volgende racefiets (maximaal 3): €10

Tijdens de testrit vragen wij een borg van 150 euro die u in onze winkel kunt pinnen. Na de testrit kunt u deze, als u de fiets schoon en schadevrij terugbrengt, direct retourpinnen. Bij fietsen die niet schoon teruggebracht worden moeten wij €39 reinigingskosten in rekening brengen.


Dag of weekend

Dag test: U kunt, na van tevoren gereserveerd te hebben, de fiets op werkdagen (muv maandag) ‘s morgens afhalen na 9.30 uur om deze ‘s middags weer terug te brengen voor 18.00 uur (van 1 oktober tot 1 april voor 17.00 uur).

Weekend test: Heeft u op werkdagen weinig tijd? Geen probleem! Jonico biedt u ook de mogelijkheid om een fiets in het weekend uit te proberen. Zaterdag kunt u, na van tevoren gereserveerd te hebben, de fiets ophalen tussen 16.00 en 17.00 uur om deze dinsdag weer terug te brengen voor 18.00 uur (van 1 oktober tot 1 april voor 17.00 uur).


Voorwaarden

*Een proefrit op een Testbike maken kan uitsluitend op afspraak
*Verplichte legitimatie (rijbewijs, paspoort of ID-kaart)
*Minimum leeftijd 21 jaar
*Gebruik van de testfietsen is op eigen risico
*Eventuele schade of diefstal is voor rekening van berijder
*Fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal
*De fietsen moeten schoon en in nette staat teruggebracht worden (gebruik van hogedrukreiniger voor het reinigen is niet toegestaan)
*Een leenhelm en pedalen zijn op verzoek gratis beschikbaar (meld dit vooraf bij uw reservering)


Afspraak maken

Kies hieronder de fiets die u wilt testen. Selecteer Dag of Weekend test, kies een datum, vul eventueel uw opmerkingen in en reken af. Wij nemen na reservering contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Riese und Müller Nevo Nuvincy 25 Km/u Testbike, Blauw 2017

Voor de echte liefhebber van topkwaliteit e-bikes heeft Jonico Fietsmegastore gekozen voor de Duitse..

€0,00

Stromer ST1 630wh, Zwart 2017

Kies je voor een Stromer speed pedelec dan kies je voor de Rolls Royce onder de speed pedelecs. Stro..

€3.990,00

Stromer ST2 S 983wh, Grey 2017

Kies je voor een Stromer speed pedelec dan kies je voor de Rolls Royce onder de speed pedelecs. Stro..

€8.990,00

Trek Super Commuter+ 8S 45km/u Testbike, Viper Red 2017

De Trek Super Commuter+ 8S is dé High Speed E-bike voor 2017. De strak vormgegeven elektrisch..

€0,00