Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Ons team
Het team van Jonico Fietsmegastore heet u van harte welkom in De Meern (Utrecht),

de koffie staat klaar!


Bij Jonico Fietsmegastore werken mensen met passie voor fietsen. Omdat vele van onze medewerkers zelf ook fanatiek fietsen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw fiets altijd in topconditie is en blijft.


Binnen Jonico Fietsmegastore heeft iedere medewerker zijn eigen specialiteit, zo hebben sommige medewerkers echt een passie voor racefietsen en hebben andere weer als specialisatie mountainbikes of juist e-bikes. Op deze manier bent u er zeker van dat u met een goed en ervaren advies bij Jonico terecht kunt.


Tevens hebben onze medewerkers in de winkel ook een jarenlange ervaring in de werkplaats, zo kunt u er met zekerheid vanuit gaan dat u een goed advies krijgt. Ook staan onze medewerkers u graag bij met advies over onderhoud of een professionele reparatie aan uw fiets.


Zien wij u snel een keer in onze fietsmegastore?