Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

QWIC

Er zijn geen producten van dit merk.


QWIC e-bike kopen in Utrecht?


Wilt u een QWIC fiets aanschaffen in Utrecht? Dan bezoekt u QWIC dealer Jonico Fietsmegastore in De Meern. In onze fietsenwinkel hebben wij de grootste keus in elektrische fietsen van de regio Utrecht. Dankzij het ruime assortiment kunt u de verschillende modellen goed vergelijken. Als officiële QWIC dealer en servicepunt hebben onze experts alle kennis in huis om u te voorzien van het beste advies.


Omdat het belangrijk is om een weloverwogen keuze te maken, kunt u bij Jonico Fietsmegastore in Utrecht kosteloos een proefrit maken op een QWIC ebike. Onze medewerkers zullen u helpen met uw zoektocht naar uw perfecte model. 


Vanzelfsprekend kunt u ook voor service en onderhoud aan uw elektrische QWIC terecht bij Jonico in Leidsche Rijn. Lees hier meer over de servicepakketten bij aanschaf van een fiets of kom langs in de winkel.QWIC dealer Utrecht Jonico Fietsmegastore