Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Testbike

Testbike

E-bike of racefiets testen bij Jonico Fietsmegastore

 

E-bike testen

Wij begrijpen dat de keuze tussen bijvoorbeeld de verschillende ondersteuningsssystemen van e-bikes lastig kan zijn. Om de beste keuze te kunnen maken is het belangrijk dat u het verschil tussen de systemen goed begrijpt en vooral goed heeft ervaren. De beste manier om erachter te komen of een fiets bij u past is immers door de fiets te testen. Natuurlijk kunt u een elektrische fiets altijd op onze indoor testbaan of voor onze Fietsmegastore testen. Dit is echter vaak niet voldoende om de fiets echt goed te ervaren. Om deze reden heeft Jonico Fietsmegastore het concept Testbike.nl gelanceerd. Op Testbike.nl zijn de populairste elektrische fietsen geplaatst die u kunt reserveren voor een dag- of weekendtest. Op deze manier kunt u de fiets eens echt grondig testen.

Bij serieuze interesse is het kosteloos om een e-bike een dag of weekend te testen.


Dag of weekend

Dag test: U kunt, na van tevoren gereserveerd te hebben, de fiets op werkdagen (muv maandag) ‘s morgens afhalen na 9.30 uur om deze ‘s middags weer terug te brengen voor 18.00 uur (van 1 oktober tot 1 april voor 17.00 uur).

Weekend test: Heeft u op werkdagen weinig tijd? Geen probleem! Jonico biedt u ook de mogelijkheid om een fiets in het weekend uit te proberen. Zaterdag kunt u, na van tevoren gereserveerd te hebben, de fiets ophalen tussen 16.00 en 17.00 uur om deze dinsdag weer terug te brengen voor 18.00 uur (van 1 oktober tot 1 april voor 17.00 uur).


Voorwaarden

*Een proefrit op een Testbike maken kan uitsluitend op afspraak
*Verplichte legitimatie (rijbewijs, paspoort of ID-kaart)
*Minimum leeftijd 21 jaar
*Gebruik van de testfietsen is op eigen risico
*Eventuele schade of diefstal is voor rekening van berijder
*Fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal
*De fietsen moeten schoon en in nette staat teruggebracht worden (gebruik van hogedrukreiniger voor het reinigen is niet toegestaan)
*U betaald een borg van 150 euro per pin bij het ophalenEr zijn geen producten in deze categorie.