Jonico maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Wielercafé
Wilt u even bijkomen na een lange testrit? Heeft u afgesproken om te wachten terwijl onze monteurs een grote beurt uitvoeren aan uw fiets? Worden er accessoires gemonteerd op uw zojuist gekochte fiets? 


In ons Trek Segafredo wielercafé kunt onder het genot van een heerlijk gratis kopje Segafredo koffie of thee even lekker uitrusten. Voor de wielerfans hebben wij in ons Trek Segafredo wielercafé alle Wielerrevue magazines van de laatste 30 jaar voor u klaar staan. Of speel gezellig in ons wielercafé een potje dart op ons professionele dartbord. Uw bezoek aan Jonico Fietsmegastore is daarom echt de ultieme fietsbeleving!

Ook bent u van harte welkom in ons Trek Segafredo wielercafe om tijdens uw tourtocht met vrienden even uw bidon te komen vullen bij onze speciale koudwatertap voor bidons!